Placerea sportului sanatos.

Articol Piscina - Activitati Activ Club
Inotul este unul dintre cele mai relaxante activitati sportive si, in acelasi timp, sportul care solicita cele mai multe grupe de muschi.

Unul dintre locurile preferate ale membrilor Activ Club este piscina. Inotul este un sport apreciat in special in timpul verii, cand caldura devine obositoare, iar mediul cel mai potrivit pentru reincarcarea bateriilor este, bineinteles, apa.

Inotul este favorabil sanatatii organismului in orice perioada a anului. Felul complex in care este solicitat corpul in timpul inotului determina dezvoltarea armonioasa a muschilor si detensionarea zonelor cu probleme. Nu e de neglijat nici efectul terapeutic al inotului, acesta fiind evident in cazul depresiei usoare sau a diverselor stari de disconfort psihic.

Cele doua piscine din incinta Activ Club sunt ideale pentru relaxare sau cursuri de inot. Piscina interioara are dimensiuni de 22 / 9 m, adancime intre 1.20 si 1.80 m, temperatura apei de 28-30°C, iar temperatura incaperii mentinuta la aprox. 30°C.e timp de vara, membrii clubului se pot bucura de piscina exterioara, combinand inotul cu bronzul si relaxarea. Plaja este prevazuta cu gazon natural, sezlonguri si umbrele, iar apa piscinei este incalzita la 28°C.